Avainsana: <span>blind angle software oy</span>

TaksiHelsinki Hintalaskuri

TaksiHelsingin asiakkaat voivat arvioida taksimatkan hinnan uudella hintalaskurilla, joka älykkäästi ottaa huomioon kellonajan ja mahdollisen ennakkotilausmaksun.

Hintalaskuri mukautuu mille tahansa ruutukoolle ja on saatavilla myös usealla kielellä.

Vastasin hintalaskurin visuaalisesta ilmeestä ja CSS-toteutuksesta, Blind Angle Software rakensi javascript-toteutuksen ja Google Maps -integraation.

TaksiHelsingin asiakkaat voivat arvioida taksimatkan hinnan uudella hintalaskurilla, joka älykkäästi ottaa huomioon kellonajan ja mahdollisen ennakkotilausmaksun. Hintalaskuri mukautuu mille tahansa ruutukoolle ja on saatavilla myös usealla kielellä. Vastasin hintalaskurin visuaalisesta… Lue artikkeli ”TaksiHelsinki Hintalaskuri” kokonaan »

TaksiHelsinki Hintalaskuri

TaksiMobi Pro 2.0 (iOS)

TaksiMobi Pro on sovellus helppoon taksin tilaamiseen. Sovellus paikantaa sinut ja voit tilata taksin sijaintiisi yhdellä klikkauksella.

Sovellus suunniteltiin kokonaan uudelleen noudattaen iOS-alustan omaa tyyliä, säilyttäen silti TaksiMobin oma värimaailma.

Sovellus on saatavilla myös Windows Phonelle ja Androidille.

TaksiMobi Pro on sovellus helppoon taksin tilaamiseen. Sovellus paikantaa sinut ja voit tilata taksin sijaintiisi yhdellä klikkauksella. Sovellus suunniteltiin kokonaan uudelleen noudattaen iOS-alustan omaa tyyliä, säilyttäen silti TaksiMobin oma värimaailma…. Lue artikkeli ”TaksiMobi Pro 2.0 (iOS)” kokonaan »

TaksiMobi Pro 2.0 (iOS)